ostale serije ...
+3
anchi
Serano fan
7 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: ostale serije ...
od domacih serija obozavam ljubav,navika,panika.extra smesno.xa xa xa xa xa
Gost- Gost
ko je gledao the nanny (u prevodu dadilja)? komicna serija puna smeha ? stvarno bolju comedy seriju nisam gledao...msm od stranih comedy serija...ona je luda dadilja koja se smuvala sa ocem dece koju cuva,luda je za modom...
Gost- Gost
PONOVO POCEO REALITY SHOW VELIKI BRAT.ali od sada je na pinku.ovo je vip sezona sa poznatim ukucanima.ko ce biti pobednik?ko ce najvise izdrzati vb-a i njegovu kucu?koga ce ukucani i publika zajedno izabrati?
Gost- Gost
NE DAJ SE MILEY !!!
na netu se neprestano pojavljuju njene fotografije.na tim fotografijama ona nije gola da kazem vide joj se noge i stomak.naravno ona nebi ni pristala da se slika obnazena , a ne bi joj ni dali.u poslednje vrene je veoma buntovna . radi se o njenom besnom ponasanju,to sto je sa deckom koji ima 20 god(jaka stvar)msm da u vezi sa deckom novinari preteruju je ona je '92 godiste sto znaci da ove god puni 17,nije mnogo stariji od nje,a i bolje za nju da je stariji nego mladji kao kod madonne koja je u vezi sa 28 godina mladjim muskarcem.onda uzmu u obzir njenu porodicu brata istetoviranog rockera i oca rock gitaristu.zatim pominju njen incident na snimanju spota koji se desio zbog veoma sirokog dekoltea...neko je rekao da je samo pitanje vremena kada ce zavrsiti kao britney spears...ja verujem i definitivno nadam se da miley nece tako proci...a mediji bi je mogli ostaviti na miru...msm da ce se izvuci iz ovoga a sta vise nadam se da ce tako biti...mada mogu biti siguran...NE DAJ SE MILEY !!!
Gost- Gost
na pinku pocela je nova latino americka serija pod nazivom napusteni andjeo.radi se o mladoj devojci maricui koja je siroce i odrastala je na ulici.ona je mlada,buntovna,luda u pozitivnom smislu.zbog svog ponasanja cesto menja dom.stvar je u tome sto se ona i njen psiholog zaljublju.da li ce im ljubav preziveti matorog sudiju i njegovu cerku,zlu zenu koja je usvojila sudijinu cerku,muskarce zaljubljene u maricui,sve njene probleme,njegovu majku...pored takvih prepreka da li ce im ljubav opstati?
maricui glumi rbd zvezda maite perroni
maricui glumi rbd zvezda maite perroni
Gost- Gost
veliki brat nije serija a ovde se pise o serijama.
imas gde da pises o velikom bratu.
otvorila sam temu treci serijal velikog brata.
imas gde da pises o velikom bratu.
otvorila sam temu treci serijal velikog brata.
cool- posvećen član
- Broj poruka : 167
Datum upisa : 13.02.2009
slazem se sa happy i ja volim da gledam puno serija ali seranovi su najbolji.
Poslednji izmenio cool dana Čet Mar 12, 2009 9:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
cool- posvećen član
<<vL@dd@N'97>> ::PONOVO POCEO REALITY SHOW VELIKI BRAT.ali od sada je na pinku.ovo je vip sezona sa poznatim ukucanima.ko ce biti pobednik?ko ce najvise izdrzati vb-a i njegovu kucu?koga ce ukucani i publika zajedno izabrati?
izvini, ali mislim da si promašio temu. i sam si gore navo ''PONOVO POCEO REALITY SHOW VELIKI BRAT...'' to je reality show, a ne serija!!! a evo ti i tema na kojoj možeš da pišeš o VELIKOM BRATU!:
https://losserrano.all-up.com/ostalo-f23/trci-serijal-velikog-brata-t215.htm
Gost- Gost
totalno si promasio temu ali nema veze tu obrisi a napisi u temi treci serijal velikog brata.
cool- posvećen član
izvini ali ova poruka nastala je pre nego sto si ti otvorila temu !!! a ocigledno da nema gde da se pise o reality show-ovima!!!a toliko ih ima !!! neka ovo bude reklama za tvoju temu !!! a ni ti ovde u moju temu ne pises tako da ne vidim razlog da pisem u tvoju !!! molim te primi izvinjenje i PISHI !!!
Gost- Gost
zashto niko ne woli rbd ? najbolji su !!! a od was se samo cute druzhi samnom.ona ne mrzi rebelda kao ni vi.ako ih ne mrzite kao sto tvrdite onda pocnite da ih gledate !!! ewo srpskih kanala na kojima se prikazuju:
happy-koshawa
S
RTKragujewac
MAG plus
a ako neko hvata i crnogorske kanale onda se rebelde prikazuju na kanalu ATLAS
happy-koshawa
S
RTKragujewac
MAG plus
a ako neko hvata i crnogorske kanale onda se rebelde prikazuju na kanalu ATLAS
Gost- Gost
Poslednji put izmenio <<vL@dd@N'9 dana Sub Mar 28, 2009 1:30 pm, izmenio ukupno 2 puta
Gost- Gost
da li je neko cuo za film hounting hour . nisam ga gledao ali izgleda extra . hteo sam da kazem da ima veze sa hana montana pa sam zato stavio u rubriku serije.tu glumi emily osment koja glumi haninu drugaricu , ona nam je poznata jer je kao jako mala glumila zlu devojcicu u filmu deca spijuni 2.
evo njene slike normalnog izgleda van serija
evo je u haunted hour
a evo je kako izgleda u hannah montana
evo njenie slike iz detinjstva kada je glumila u spy kids 2
evo njene slike normalnog izgleda van serija
evo je u haunted hour
a evo je kako izgleda u hannah montana
evo njenie slike iz detinjstva kada je glumila u spy kids 2
Poslednji izmenio <<vL@dd@N'9 dana Sub Mar 28, 2009 1:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
volite li wizards of waverly place sa selenom gomez.nisam gledao ako neko jeste obavezno neka pishe i objasni drugima o cemu se radi.stvarno disney chanell cini cuda!!!hsm,camp rock,wizards,hana ... to su neka od njih...
Poslednji izmenio <<vL@dd@N'9 dana Sub Mar 28, 2009 1:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
u koliko sati ima Hannah Montana?
carica- posvećen član
- Broj poruka : 198
Datum upisa : 24.01.2009
ja ti kazhem da ne gledam jer nemam jetix to pitaj anchi,ona ne propusta.
Gost- Gost
obozavam ove sa ultre a to su NEW Addams Family,a postoje i obicni addams family.addams family je film a new addams family je serija.film msm da nije los,nisam ga gledao,ali seriju obozavam.samo cekam da film opet bude na tv pa da uzivam jer uvek kad je bio nisam imao mogucnosti da ga gledam.sve jedno hajde da kazemo da su Addamsi zakon i u filmu i u seriji.takodje postoji i addams family crtac,na kanalu boomerang.
evo addamsa iz serije
a evo i plakata za film
evo i crtaca
evo addamsa iz serije
a evo i plakata za film
evo i crtaca
Gost- Gost
ajde pisite o vasem omiljenom liku iz serije
evo ponudjenih:
1. Gomez
2. Morticia(mortisha)
3. Wednesday(sreda)
4.Pagsli
5.Fester
6.Mummy(mama)
7.Loorch(lurch)
evo ponudjenih:
1. Gomez
2. Morticia(mortisha)
3. Wednesday(sreda)
4.Pagsli
5.Fester
6.Mummy(mama)
7.Loorch(lurch)
Poslednji izmenio <<vL@dd@N'9 dana Sub Mar 28, 2009 1:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
ja najvise volim festera.jer mi je najludji,najsmesniji,najkomicniji i na taj nacin msm da mi je omiljeni lik.u seriji em zbog svog izgleda i duhovitosti kupio je publiku sirom sveta.
Fester the best !!!
Fester the best !!!
Gost- Gost
ko je gledao "Pad leta 29".bilo je na ultri.extra serija.stvarno je super.grupa tinejdzera se zajedno na pustom ostrvu jer im se avion srusio.i od tada im pocinju avanture...tu glumi popularni corbin bleu koji glumi chada,kosarkasa u filmu hsm.
Gost- Gost
anchi je kada je pisala za hannah rekla da hana ima drugaricu lilly,e pa nju glumi emily osment.
http://www.poptower.com/images/db/636/420/300/emily-osment.jpg[/img]
http://www.poptower.com/images/db/636/420/300/emily-osment.jpg[/img]
Gost- Gost
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Porodice iz serije
» NAGRADE OVE SERIJE
» Sezone serije ''Los Serrano''
» Likovi iz serije ''Porodica Serrano''
» NAGRADE OVE SERIJE
» Sezone serije ''Los Serrano''
» Likovi iz serije ''Porodica Serrano''