Los Serrano
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!!

3 posters

Ići dole

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Empty a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!!

Počalji od Gost Sub Feb 21, 2009 7:02 pm

OPERACIJA TRIJUMF je po meni najbolji show do sada.Biraju se mladi talenti iz sveta muzike...
Tako mi je zao sto se zavrsila i svi mi jako nedostaju Sad
Naaaaaaaaajvise volim Vukasina(on je konza),Anu Bebic i njenu pesmu"Prezivecu",Nikolu Sarica-Sajka(Koji je preleeeeep Razz ),Nikolu Paunavica-Nidzu...Uglavnom svi su mi dragi,ali neke bas i ne volim toliko,ali dobro...
Pisacu vam jos a pisite i vi... :kafa uz komp:

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Empty Re: a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!!

Počalji od Gost Sub Feb 21, 2009 11:12 pm

Mapa gradova odakle dolaze studenti operacije trij

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Trijumf-mapa-studenata.jpg

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Empty Re: a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!!

Počalji od Gost Sub Feb 21, 2009 11:15 pm

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Ot1

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Feb 21, 2009 11:37 pm

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned Feb 22, 2009 1:03 pm

OBOZAVAM OPERACIJU TRIJUMF!!!!!Volela bih da na beoviziji pobedi rock grupa(sajko,vuki,nidza i djole)na dori ana bebic,na crnogorskom nina...(svi oni su moji favoriti) ČILIDRESICA ČILIDRESICA

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned Feb 22, 2009 1:15 pm

Studenti Operacije Trijumf

Nina Petkovic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2901707736_e2ca915f77_s
Sonja Bakic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2901707794_c90fe83bcd_s
Vukasin Brajic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2901707766_6dd9caedf8_s
Nikola Saric
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900864209_3e7acaaefa_s
Nikola Paunovic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900864183_987116a474_s
Milica Majstorovic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900864157_6112437255_s
Jasmina Midzic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900864119_eac3854bf2_s
Ivana Nikodijevic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900864085_ac32d9fabf_s
Igor Cukrov
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900864039_ba931b8bd0_s
Djordje Gogov
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2901707558_481103e14e_s
Danijel Pavlovic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2901707536_bd3d3a5492_s
Antonia Besednic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2901707506_4c8c96534f_s
Andrea Harapin
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900863921_1ba701f156_s
Ana Bebic
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2901707440_fee5713255_s
Adnan Babajic-winner
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900863853_40aa05857a_s
Aleksandar Belov
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! 2900863835_4ec807a992_s

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Empty obozavam operaciju trijumf

Počalji od cool Pon Feb 23, 2009 9:24 pm

obozavam operaciju trijunf.jedva cekam novi ciklus.u operaciji me je najvise nervirao Danijel. :s 43:
cool
cool
posvećen član
posvećen član

Broj poruka : 167
Datum upisa : 13.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Feb 26, 2009 9:42 pm

Kakve su im šanse kod devojaka i u karijeri?

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Bg6401it5
BG! je napravio procenu uspeha najpopularnijih muških takmičara u “Operaciji trijumf”. Saznaj ko će od njih imati najviše sreće u ljubavi i na sceni, ko će prvi ostvariti ozbiljnu vezu ili se smuvati sa nekom poznatom cicom…
1. Vukašin Brajić
Horoskopski znak: Vodolija
Uspeh kod devojaka: Odličan 5! Devojke vole mladiće sa stavom i energijom kakvu on ima. Nakon učešća u OT sve ovo se uvećava za najmanje pet puta.
Šanse za ozbiljnu vezu: Deluje kao neko ko čuva svoju intimu daleko od javnosti.
Zabavljanje sa javnim ličnostima: Ako se i desi, biće to potpuno neočekivano i sasvim spontano. Sve zavisi od okolnosti u kojima se bude našao.
Solo ili timski igrač: U grupi ne bi mogao da dođe do izražaja. Dakle, uspeh može da postigne isključivo u slučaju da nastupa sam. “Ja volim samo sebe!”
Ponašanje na sceni: Ne postoji ocena koja bi ga dovoljno nagradila. Savršen odnos sa publikom, fantastična energija, samopouzdanje, jedinstven imidž koji mu savršeno odgovara.
Šanse za uspeh u karijeri: Ogromne!
2. Adnan Babajić
3. Nikola Paunović
4. Nikola Sarić

5. Danijel Pavlović

6. Igor Cukrov

7. Đorđe Gogov

8. Aleksandar Belov

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Serano fan Sub Feb 28, 2009 2:59 pm

ja najvise volim igora i i con te partiro,i my heart will go on a here.
IGOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serano fan
Serano fan
zainteresovan član
zainteresovan član

Broj poruka : 138
Datum upisa : 29.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od carica Ned Mar 08, 2009 5:58 pm

biografia Vukasina:
Vukašin Brajić je rođen 9. februar 1984. godine u Sanskom Mostu[3], u Bosni i Hercegovini, kao najstarije od troje dece Sima i Dušanke. Ima mlađeg brata Nenada i mlađu sestru Nevenu.

Interes za muziku je pokazao još u ranom detinjstvu kada je od roditelja, u trećem razredu, zatražio da ga upišu u muzičku školu, što u teškom ratnom vremenu nije bilo moguće. Upravo zbog rata, Vukašinova porodica se 1995. godine preselila iz Bosne i Hercegovine u Srbiju, u mesto Mali Požarevac blizu Sopota, gde su proveli godinu dana, da bi se nakon toga preselili u Čačak, gde porodica Brajić i danas živi[4]. U Čačku je Vukašin dovršio osnovnoškolsko obrazovanje i završio gimnaziju. Za Čačak su vezani i njegovi muzički počeci. Iako mu roditelji nisu mogli priuštiti muzičko obrazovanje, Vukašin se sam trudio učeći iz knjiga i sa Interneta pa je savladao sviranje klavijatura i gitare, koju je sa nepunih 15 godina dobio na poklon od ujaka, i rekao porodici: „Jednoga dana sve vas će ova gitara da hrani“[5]. Takođe je pevao u horu, plesao u plesnom klubu Luna i bio član Dramskog kluba književne omladine. Tako je stekao prva iskustva u javnim nastupima i takmičenjima. Sa 19 godina odlazi iz Čačka u Negotin gde je upisao Učiteljski fakultet jer mu je on pružao ono što voli – scenski pokret, muziku i pevanje. Vukašin je zavoleo rad sa decom i govorio je kako su đaci njegova publika a učionica scena. Od diplome ga danas deli još samo diplomski rad koji je odložio zbog početka muzičke karijere. U Negotinu mu je cimer bio gitarista jednog benda od kojeg je Vukašin naučio mnogo i znatno usavršio sviranje gitare[6].

Affect [uredi]
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Broj poruka : 198
Datum upisa : 24.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od carica Ned Mar 08, 2009 5:58 pm

ma.lo drugacije:
Dok je bio na trećoj godini fakulteta odlazi iz Negotina u Beograd. Naime, 2003. godine u Negotinu je upoznao Darka Nikodijevića i Nemanju Anđelkovića koji su iste godine snimili nekoliko pesama u melodičnom metal–rok žanru i odlučili napraviti bend koji su nazvali Afekt (Affect). Kako nisu imali vokal, uvidevši da Vukašin dobro peva, voli muziku, a uz to svira gitaru, pozvali su njega. U leto 2004. godine Vukašin je snimio sa njima četiri pesme. Vukašinu su se pesme svidele i brzo se pronašao u njima. Početkom 2005. godine Afekt dobija stalnu postavu kada mu se priključuju basista Nikola Dimitrijević i bubnjar Željko Despić. Zbog ograničenih uslova, do 2006. godine su radili na snimanju 10 pesama za album. U leto 2006. godine stupili su u kontakt sa Ognjenom Uzelcem, direktorom PGP RTS-a, koji im je pružio mogućnost da PGP izda Afektu promotivni cd-singl sa dve pesme. U jesen 2006. godine, u studiju 5 PGP RTS-a su snimili svoje dve pesme: „Ništa više ne ostaje“ (u engleskom originalu "Read from my eyes") i instrumentalnu obradu tradicionalne srpske pesme „Ajde Jano“, koju su oni svirali u hevi-metal žanru. U aprilu 2007. godine izdali su taj promo-singl objavljen u 150 primeraka. Uživo su nastupali po Beogradu na mestima na kojima se svira rokenrol, a uz pomoć ekipe radija Beograd 202 su nastupali i van Beograda[6]. Zbog mnogo razloga, od kojih je jedan taj da se samo Vukašin od svih članova benda želeo baviti muzikom profensionalno, krajem 2007. godine Afekt je stavljen na „čekanje“, ali Darko Nikodijević i Nemanja Anđelković su i dalje uz Vukašina kao deo tima koji će raditi sa njim na projektima koji slede.
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od carica Ned Mar 08, 2009 6:00 pm

OT studenti : Čestitke Igoru Cukrovu
sreda, 04 mart 2009 10:55 Butterfly.
El. pošta Štampa PDF

v126282p1

Generacija studenata iz realiti šou programa Operacija trijumf krenula je putem slave. "Mučili su muku" na Akademiji, potom zakazali turneju po ex-Yu republikama, nastupali sa Džejmsom Blantom, a onda se prijavili na muzička takmičenja koja će ih odvesti put Moskve i takmičenja Eurosong.

Jedan od njih je već uspeo - Igor Cukrov, mladić iz Splita, pobednik je ovogodišnjeg hrvatskog izbora za ovo prestižno muzičko takmičenje na festivalu Dora, a šta o njegovoj pobedi misle nekadašnje kolege studenti?

"Jako mi je drago što je Igor pobedio! ", rekla je Sonja Bakić za MONDO. "Priznajem, navijala sam malo više za Anu Bebić, ali Igor je naš. Drago mi je što bar jedan od 'nas' ide na Eurosong. Naravno, volela bih da i Srbija pored Hrvatske na takmičenju u Moskvi ima svog predstavnika, pa bila to ja, Danijel i Milica ili OT bend ".

Nikola Sarić, poznatiji kao Sajko ili apsoljutni miljenik ženskog dela publike, ali i muzičar koji je nedavno snimio svoju prvu pesmu koja će se naći na OT kompilaciji "Dalje ruke", deli mišljenje sa svojom koleginicom ili rivalkom na predstojećoj Beoviziji.

"Presrećan sam zbog Igora! Već sam uputio čestitke i njemu i njegovoj porodici ", rekao je Sajko. "Drago mi je zbog njega - on je neko sa kim sam do juče živeo i koga mnogo gotivim". Na pitanje da li možda postoji šansa da se Igoru pridruži neko iz OT-a, Sajko je uz osmeh rekao: "Družićemo se u Moskvi" . Sajko je dodao da mu je Anin nastup na Dori bio "draži", ali Igorov "ozbiljniji" za ovakvu vrstu takmičenja.

Drugi član OT benda koji će se na predstojećem izboru za srpskog predstavnika predstaviti pesmom "Blagoslov za kraj" Đorđe Gogov, poželeo je svu sreću Igoru, ali se osvrnuo i na njegovo izvođenje.

"Oduševljen sam što je student Operacije trijumf pobedio na Dori. On će biti dostojan predstavnik Hrvatske na Eurosongu. Mislim da je mogao bolje da izvede pesmu, ali ne sumnjam da će njegov nastup na festivalu biti savršen ".

Na pitanje ko bi od srpskih studenata mogao da se pridruži Igoru na 54. festivalu "lakih nota", Đorđe je, naravno uz smeh otkrio svoje favorite - OT bend, a potom i, "ako baš mora da bira", priznao da prednost daje Sonji Bakić.

"Ja sam roker u duši, a to što ona peva mi je pitko i to mogu da slušam" .

Na samom kraju, mladi muzičar čiji boravak na Akademiji nikoga nije ostavio ravnodušnim, Danijel Pavlović.
"Mnogo mi je drago što je on pobedio. Simpatično mi je sve - pobedio je, ide u Mosku, a posebno se radujem jer je meni Igor bio jedan od dražih studenata tokom trajanja Operacije trijumf", rekao je Danijel za MONDO.

"Nadam se da će da se za nastup spremi i da razbije"!

Od svog nastupa na Beoviziji sa Milicom Majstorović očekuje: "Ništa ne očekujem! Kako bog kaže, tako će da bude!".
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Empty kakav ciklus???

Počalji od Gost Ned Mar 08, 2009 7:13 pm

cool ::obozavam operaciju trijunf.jedva cekam novi ciklus.u operaciji me je najvise nervirao Danijel. :s 43:

CIKLUS???!!! -šta??? kakav novi ciklus???

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned Mar 08, 2009 7:19 pm

cute ::OBOZAVAM OPERACIJU TRIJUMF!!!!!Volela bih da na beoviziji pobedi rock grupa(sajko,vuki,nidza i djole)na dori ana bebic,na crnogorskom nina...(svi oni su moji favoriti) ČILIDRESICA ČILIDRESICA

na hrvatskoj ''Dori'' je pobedio Igor (a nije Ana Bebić).

eto Serano fan, tvoj Igor ide na Evroviziju!

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Mar 09, 2009 5:19 pm

OT BAND Z@kon !!!
evo njihovog snimka sa beovizije 2009.
najbolji !!!

a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! Ot1
a kako ste mogli da zaboravite OPERACIJU TRIJUMF?!!! W640

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cool Pon Mar 09, 2009 5:59 pm

mislim na novi serijal ako ga uopste i bude.
cool
cool
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Mar 10, 2009 11:51 pm

bilo bi sooper ako bude !!!

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre Mar 11, 2009 12:18 am

evo od milice majstorovic savrsen par

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre Mar 11, 2009 12:19 am

a evo od ane bebic prezivecu

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cool Sre Mar 11, 2009 4:39 pm

da bilo bi super ako ga ponovo bude bilo!
sta mislite da li ce ga biti?
cool
cool
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Apr 04, 2009 12:55 pm

ja se nadam !!! :s 44:

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu