Los Serrano
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Carmen-baba (Julia Gutierrez Caba)

Ići dole

27012009

Počalji 

Carmen-baba (Julia Gutierrez Caba) Empty Carmen-baba (Julia Gutierrez Caba)

Julia Gutierrez Caba je spanska glumica, rodjena 20. oktobra 1934. Rodjena je u umetnickoj porodici, bila je cerka glumaca Emilija Gutierreza i Irene Kabe Albe. U pozoristu je debitovala 1951. godine u komadu ,,Zemljotres Marikilja" (,,Mariquilla Terremoto") sa trupom Kataline de Barsene, iz koje je presla u trupu Izabele Garses. U narednim godinama stekla je reputaciju pozorisne glumice, sa Galinim komadima ,,Las entretenidas" , ,, Petra Regalada". Svoj kinematografski debi imala je 1960. u filmu Juana A. Bardema ,, U pet popodne". Uglavnom je tumacila uloge sa snaznim dramaticnim nabojem. Od 1977. punih 20 godina se nije pojavljivala na filmu. Nakon dugogodisnje pauze pojavila se na filmu Jose Luisa Garsije ,,La herida luminosa" . Na televiziji je debitovala na nagovor Haimea de Arminjana i izgradila solidnu karijeru na TV-u, iako u ne tako velikom broju naslova kao njena sestra Irene. Godine 1972. igrala je u seriji ,,Dobro vece, gospodo", u kojoj je u svakoj epizodi tumacila drugu ulogu. Kao i u slucaju
filma, vise od 20 godina se nije pojavljivala na TV-u kako bi se koncentrisala na pozorisnu karijeru. Na male ekrane se vratila serijom ,,Seranovi" 2003. godine u uloci Carmen
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Broj poruka : 198
Datum upisa : 24.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Share this post on: reddit

Carmen-baba (Julia Gutierrez Caba) :: Komentari

carica

Počalji Sre Jan 28, 2009 5:26 pm od carica

Glumica koju svi znamo kao Carmen-baba se u realnom zivotu zove Julia Gutierrez Caba j Spanska glumica koja je rodjena u Madridu 20.oktobra 1934.god.Ona je rodjena u umetnickoj porodici i bila je cerka glumaca Emilija Gutijereza i Irene Kabe Albe irodjaka Hulije Kabe Albe i sestra i sestr Irene i Emilija.U pozoristu je debitovala 1951.god u pozorisnoj predstavi ,,Zemljotres Marikilja''sa trupom Kataline De Barsene iz koje je presla u grupu IZabele Garses.Narednih godina postigla je reputaciju pozorisne glumice.Glumela je u ,,Zabavljaci'',,Bogata Petra'' i ,,Čehovljem Višnjikom''.Svoj kinematografski debi je imala 1960.god. u filmu Juana Antonija Bardema,,U pet popodne''.Od 1977.god.punih 20.god se nije pokazivala na filmu.Posle dugodišnje pauze pojavila se u filmu Luisa Garsija ,,Svetla rana''.Na televiziji je debitovala na nagovor Haimea de Arminjana i izgrdila je solidnu karijeru. 1972.god. je glumela u seriji ,,Dobroveče gospodo''u kojoj je u svakoj epizodi tumačia drugu ulogu.Više od 20 god.se nije pojavljivala na TV-u da bi se skoncentrisala na pozorisne uloge a na male ekrane se pojvla u ,,Seranovima''2003.

Nazad na vrh Ići dole

administratorka

Počalji Sre Jan 28, 2009 9:16 pm od administratorka

Ja sam posumnljala u babu da će do kraja serije otići iz nje ali... Iznenadila me je... Mislila sam da će joj namestiti da umre ili tako nešto i da će se "povući" iz Seranovih...
Ali me je iznenadila... Very Happy

Nazad na vrh Ići dole

Serano fan

Počalji Uto Feb 24, 2009 4:27 pm od Serano fan

Karmen se veoma lepo oblaci!!

Nazad na vrh Ići dole

carica

Počalji Uto Feb 24, 2009 4:59 pm od carica

za babu ona je žilava!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  od Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole