Moj kutak o zivotinjama
3 posters
Strana 1 od 1
Moj kutak o zivotinjama
Vidim da ima ova nova tema da svako napravi svoj kutak pa evo i ja cu! Ovo je moj kutak o.... ZIVOTINJAMA!! a posebno mackama. Ovde mozete da pisete o zivotinjama, mackama, postavljate slike maca i ostaloh slatkih stvorenja. Zelim vam lepu zabavu!!!
Re: Moj kutak o zivotinjama
maza spava u predsoblju... takav je slatkis! pisite sta vasi ljubimci rade trenutno!
ovde pisite i oglase... evo jedan nadam se da ce mi se neko javiti... hitno je, ovim kucicima treba dom... ovo je post koji sam napisala na forumu za macke tj. mom forumu:
Tri preslatka mala steneta! Mama im se zove Lesi, a oni su Njuskica, Repic i Kolacic. rasa im je mini rotvajler (uglavnom) posto su pomesani sa dosta drugih rasa, ali je poprilicno jasno sta su! Njuskica i Repic su crni sa braon sarama, a kolacic ima malo kovrdzavu dlaku na vratu, a krzno mu je ridje-braon sa svetlo braon sarama. Svi troje su preslatki i obozavaju ad se igraju! A repic se zove repic zato sto ima veliki rep, on je jako debeo, a kolacic zbog svog krzna, ustvari neznam, tako nam doslo,a Njuskica zato sto je bio povreio njuskicu, ali sad je dobro. Evo su njihove informacije, a ako trazite kucice - oni su za vas!!
Ime: Njuskica, Repic, Kolacic
Starost: 2 ipo meseca
Pol: Muzjaci
Ako zelite da usvojite male slatkise Njuskicu, Kolacica i Repica, posaljite mi pm ili mail za vise informacija (telefon, ulica, br) - za clanove, a gosti posaljite mi mail na nadjolina1997@gmail.com ! Izaberite koju bebu hocete! Cekaju vas....
Tri preslatka mala steneta! Mama im se zove Lesi, a oni su Njuskica, Repic i Kolacic. rasa im je mini rotvajler (uglavnom) posto su pomesani sa dosta drugih rasa, ali je poprilicno jasno sta su! Njuskica i Repic su crni sa braon sarama, a kolacic ima malo kovrdzavu dlaku na vratu, a krzno mu je ridje-braon sa svetlo braon sarama. Svi troje su preslatki i obozavaju ad se igraju! A repic se zove repic zato sto ima veliki rep, on je jako debeo, a kolacic zbog svog krzna, ustvari neznam, tako nam doslo,a Njuskica zato sto je bio povreio njuskicu, ali sad je dobro. Evo su njihove informacije, a ako trazite kucice - oni su za vas!!
Ako zelite da usvojite male slatkise Njuskicu, Kolacica i Repica, posaljite mi pm ili mail za vise informacija (telefon, ulica, br) - za clanove, a gosti posaljite mi mail na nadjolina1997@gmail.com ! Izaberite koju bebu hocete! Cekaju vas....
Lepo!!!
Ja uskoro trebam da dobijem zlatnog retrivera,voleo bih da to bude zenka :) Vec su u toku pripreme,gledam na internet sta sve treba za jedno malo stene!!!Rasa psa mi se mnogo svidja,a tek onaj njihov tuzni pogled!!!Evo bas sada slusam kako zl.retriver laje :) Nego se jos nije parila Jedva cekam
Ja uskoro trebam da dobijem zlatnog retrivera,voleo bih da to bude zenka :) Vec su u toku pripreme,gledam na internet sta sve treba za jedno malo stene!!!Rasa psa mi se mnogo svidja,a tek onaj njihov tuzni pogled!!!Evo bas sada slusam kako zl.retriver laje :) Nego se jos nije parila Jedva cekam
Dule_994- nov u svetu seranovih
- Broj poruka : 22
Datum upisa : 26.06.2009
Ja nazalost nemam zivotinju,ali najvise volim pse
Serano fan- zainteresovan član
- Broj poruka : 138
Datum upisa : 29.01.2009
/\/\~~~Serano f.~~~/\/\ ::Ja nazalost nemam zivotinju,ali najvise volim pse
da li bi mogla da pitas roditelje da usvojis njuskicu, repica ili kolacica? gore pise sve o njima. hitno im treba dom!! ko je zainteresovan i ko zeli da usvoji kucu nek mi posalje pm! please!
ja imam macku Mazu pisala sam pet kilometara dugacak text o njoj u kucni ljubimci. mrzi me da pisem!
inace, mozete da reklamirate sajtove i forume o zivotinjama, evo moj forum o mackama: http://macke.go-forum.net/ . molim vas uclanite se! super je forum!
chocolate ::ovde pisite i oglase... evo jedan nadam se da ce mi se neko javiti... hitno je, ovim kucicima treba dom... ovo je post koji sam napisala na forumu za macke tj. mom forumu:
misliš na one male slatke pse koji žive neko vreme iza moje zgrade? hitno im treba dom jer ih grupa 15-ogodišnjaka izaziva (i onda Lesi laje na prolaznike, jednu ženu je iz čista mira ujela!) tako da im tamo i nije najlepše mesto za život! a Džeks (pas koji živi blizu njih) im uzima hranu i mleko!
Gost- Gost
da to su oni! molim vas ako neko hce da usvoji jednog (njuskica, repic ili kolacic - birajte) da mi posalje pm!!! hitno je!!! mozes li da proveris da li je kolacic (braon stene, razlikuje se od druga dva) josuvek tu posto ga juce kad sam bila nisam videla bili su samo njuskica i repic.
da! a kad sam krenula sa drugaricom da uzmemo 1 kuce da ga ona usvoji, kad smo krenuli da ga uzmemo neka baba je vikala na nas da nediramo kucice. pa samo da znas.
Ako zivite na novom beogradu, treba vam maca stara oko 4 meseca, njuskica je za vas! Ona ima 3 ipo, skoro 4 meseca, preslatka braon maca je, mnogo je nemirna pa nisam uspela da je slikam posto je nonstop jurcala i trckarala okolo. Ako vam je u kuci potreban mali avanturista, njuskica je za vas!! Evo su njeni podaci i slike:
Ime: Njuskica
Starost: 3 ipo, 4 meseca
Pol: Zenkica
Ime: Njuskica
Starost: 3 ipo, 4 meseca
Pol: Zenkica
ovoj maci je potreban vlasnik hitno ja nemogu da je usvojim jer vec imam moju macu Mazu pa nek se neko hitno javi...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu