pohvale i primedbe!
+3
administratorka
~♪*chocolate*♪~
cool
7 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
pohvale i primedbe!
u ovoj temi pisite vase pohvale i primedbe na ovaj forum!
cool- posvećen član
- Broj poruka : 167
Datum upisa : 13.02.2009
Re: pohvale i primedbe!
meni se svidja sve na forumu osim toga sto se malo zaboravlja na ankete,ali kad ih pocetimo oni odma postave anketu tako da ovo vise nije kritika vec pohvala zato sto ste efikasni!
dakle svaka cast!
dakle svaka cast!
cool- posvećen član
ako se to tiče nedeljne ankete za 22.02, to je zbog admin! ona je bila zadužena za to i to je bila njena kategorija, ali očigledni da je to i zaboravila i zanemarila, tako da sam ja morala da je postavim!
Gost- Gost
mislim da je ovaj forum stvarno super!!!!od kada sa dosla na njega(ja msm u januaru)on je stvarno dosta napredovao...u pochetku bilo je nekoliko clanova,ali sad vech ima 34...to je puuuno,ali na nekim forumia ima i po 1000,ali stvarno svaka cast svima koji uredjuju ovaj forum!!
Gost- Gost
pa moram da ponovim sto puta istu stvar zato sto me to stvarno nervira,a niko nista ne preduzima!
mislim da trba da administrator zabrani ovim clanovima da dolaze na forum zato sto i onako ne dolaze i nevidim zasto bi se onda brojali u clanove foruma kada ne dolaze na forum!?
ako vam je cilj da imate sto vise clanova na listi clanova,a da oni nikad ne dolaze to nije okej,a treba da ima dosta onih koji su zainteresovani za forum i koji dolaze!
mislim da trba da administrator zabrani ovim clanovima da dolaze na forum zato sto i onako ne dolaze i nevidim zasto bi se onda brojali u clanove foruma kada ne dolaze na forum!?
ako vam je cilj da imate sto vise clanova na listi clanova,a da oni nikad ne dolaze to nije okej,a treba da ima dosta onih koji su zainteresovani za forum i koji dolaze!
cool- posvećen član
da li mislite nesto da preduzmete po tom pitanju?
EVO SPISKA CLANOVA OVOG FORUMA KOJI NIKAD NISU POSETILI FORUM:
sta cete uciniti?
EVO SPISKA CLANOVA OVOG FORUMA KOJI NIKAD NISU POSETILI FORUM:
25 | srda | 30.01.2009 | Nikad | 0 | |||
26 | Milica | 02.02.2009 | Nikad | 0 | |||
27 | taki | 09.02.2009 | Nikad | 0 | |||
28 | <<<makica>> | 15.02.2009 | Nikad | 0 | |||
29 | mixa | 25.02.2009 | Nikad | 0 | |||
30 | Alexandra Maximovic | 01.03.2009 | Nikad | 0 | |||
31 | NENSY | 10.03.2009 | Nikad | 0 | |||
32 | ivana | 19.03.2009 | Nikad | 0 | |||
33 | ivona | 19.03.2009 | Nikad | 0 | |||
34 | stars | 19.03.2009 | Nikad | 0 | |||
35 | BABY | 25.03.2009 | Nikad | 0 |
Poslednji izmenio cool dana Sub Maj 02, 2009 7:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
cool- posvećen član
Meni se jako svidja ovaj forum i mislim da nije jadan!
Zao mi je sto mislis da je ovaj forum jadan i nadam se da ces vremenom promeniti svoje misljenje.
Kada shvatis da si pogresila nadam se da ces se izvinuti administratorima i moderatoru foruma oni se trude da ulepsaju ovaj forum a ti ih vredjas to po meni nije u redu!
Znam da ce svi sad da mi kazu da je ovo tvoje misljenje i samo tvoja odluka,ali ova poruka je moje misljenje kada kazem misljenje pod misljenje smatram to da ces se ti izvinuti kada shvatis da si pogresila!
Razmisli o ovome i reci nam da li jos uvek to mislis!
Zao mi je sto mislis da je ovaj forum jadan i nadam se da ces vremenom promeniti svoje misljenje.
Kada shvatis da si pogresila nadam se da ces se izvinuti administratorima i moderatoru foruma oni se trude da ulepsaju ovaj forum a ti ih vredjas to po meni nije u redu!
Znam da ce svi sad da mi kazu da je ovo tvoje misljenje i samo tvoja odluka,ali ova poruka je moje misljenje kada kazem misljenje pod misljenje smatram to da ces se ti izvinuti kada shvatis da si pogresila!
Razmisli o ovome i reci nam da li jos uvek to mislis!
cool- posvećen član
Statistka se promenila zahvaljujuci stars!!!
Nju sam stavila u clanove koji su se registrovali i nkada nisu posetili forum!
Ali posle nekog vremena ona je posetila forum zamolila me je da je obrisem sa spiska clanova koji nisu posetili forum i izvinula se sto nije dolazila na forum!
Na forum je dosla 19.3.2009. i od tad nije posecivala forum!!!
Izvinjavam se na propustu statistici je doprinula i baby svojom posetom 25.3.2009. i od tad nije dolazila!!!Nerazumem zasto se stars izvinula kada i dalje ne dolazi redovno na forum!!!
Zbog postovanja prema stars i baby napravicu novi spisak sa clanovima koji nikada nisu posetili forum,ali necu brisati stari spisak clanova koji nikada nisu posetili foru treba da se zna kada se ko setio da ovaj forum postoji i da su se na njega registrovali,dobrovoljno!!!
Jao opet sam se raspisala,evo je napokon liste clanova koji nikada nisu posetili forum:
27 srda 30.01.2009 Nikad 0
28 Milica 02.02.2009 Nikad 0
29 taki 09.02.2009 Nikad 0
30 <<<makica>> 15.02.2009 Nikad 0
31 mixa 25.02.2009 Nikad 0
32 Alexandra Maximovic 01.03.2009 Nikad 0
33 NENSY 10.03.2009 Nikad 0
Nju sam stavila u clanove koji su se registrovali i nkada nisu posetili forum!
Ali posle nekog vremena ona je posetila forum zamolila me je da je obrisem sa spiska clanova koji nisu posetili forum i izvinula se sto nije dolazila na forum!
Na forum je dosla 19.3.2009. i od tad nije posecivala forum!!!
Izvinjavam se na propustu statistici je doprinula i baby svojom posetom 25.3.2009. i od tad nije dolazila!!!Nerazumem zasto se stars izvinula kada i dalje ne dolazi redovno na forum!!!
Zbog postovanja prema stars i baby napravicu novi spisak sa clanovima koji nikada nisu posetili forum,ali necu brisati stari spisak clanova koji nikada nisu posetili foru treba da se zna kada se ko setio da ovaj forum postoji i da su se na njega registrovali,dobrovoljno!!!
Jao opet sam se raspisala,evo je napokon liste clanova koji nikada nisu posetili forum:
27 srda 30.01.2009 Nikad 0
28 Milica 02.02.2009 Nikad 0
29 taki 09.02.2009 Nikad 0
30 <<<makica>> 15.02.2009 Nikad 0
31 mixa 25.02.2009 Nikad 0
32 Alexandra Maximovic 01.03.2009 Nikad 0
33 NENSY 10.03.2009 Nikad 0
cool- posvećen član
obaj zeleni izgled je sooper! jako mi se svidja. lepo ste obnovili forum. vise nije ona napasna roza i lepo ste uredili teme. ovo "nas kutak" i ono samo za zenski pol je super takodje!
ali mi se nesvidja sto ste mnogim clanovima obrisali dosta poruka u raznim temama. a osim toga, sve je super!
Pre svega, molim članove da shvate da su moderatori kao i administratori takođe živi ljudi, da i oni greše ali da nije sve što naprave prokleto! Takođe, kada vas moderatori opomenu ili vas banuju, znajte da je to njihov posao a da ste krivac VI i vaše kršenje pravila. Budite razumni i shvatite i nas koji želimo samo najbolje ovom forumu!
forum se super prilagodio letnjem ''stajlingu'', ali nestali su mi letnji smajliji pa bi da pitam admin da li je ona to uradila.
Gost- Gost
:letnji1: :letnji2: :letnji3:
smajliji hoće da se pojave, ali sam ja ukucala njihove kodove da bi se pojavili - ne nalaze se u prozoru sa ponuđenim smajlijima. Čekaj! sada su se pojavili!
smajliji hoće da se pojave, ali sam ja ukucala njihove kodove da bi se pojavili - ne nalaze se u prozoru sa ponuđenim smajlijima. Čekaj! sada su se pojavili!
Gost- Gost
administratorka ::Pre svega, molim članove da shvate da su moderatori kao i administratori takođe živi ljudi, da i oni greše ali da nije sve što naprave prokleto! Takođe, kada vas moderatori opomenu ili vas banuju, znajte da je to njihov posao a da ste krivac VI i vaše kršenje pravila. Budite razumni i shvatite i nas koji želimo samo najbolje ovom forumu!
ok, ok, nisam mislila tako! nema veze, mislim nisam ja to htela da kazem. ok je.
Nisam jos pogledao ceo forum,ali promenite ove kombinacije boja!!!Mozda ove boje su dosadile :) Losa kritika jeste to da ima veoma malo clanova i jos manje clanova koji citaju i pisu!!!Ragovao sam se pre 5min. tako da jos imam vremena da razgledam!!!Takodje da kazem da imam iskustva sa forumima,tako ako zatreba neka pomoc tu sam!!!I jos nesto :) ona grupa koja je napisana (prvi link) to je moja grupica na fb :)
Dule_994- nov u svetu seranovih
- Broj poruka : 22
Datum upisa : 26.06.2009
Da, fale nam članovi koji će dolaziti na forum. To i jeste problem. Jedino što možemo da uradimo jeste da se još reklamiramo i prikupljamo članove koji će valjda biti aktivni...
Drago nam je što ti se forum dopada. Iako se maltene raspada bez članova.
Boju smo promeili pre 4 dana, forum je ranije bio ciklama. Ali mislili smo da ga malo sredimo u lettnjem fazonu, pa nam se čini da je zelena savršena, kao i slika Seranovih koja se nalazi gore!
(Što se tiče grupe, veoma je dobra, zato sam je i predložila )
Drago nam je što ti se forum dopada. Iako se maltene raspada bez članova.
Boju smo promeili pre 4 dana, forum je ranije bio ciklama. Ali mislili smo da ga malo sredimo u lettnjem fazonu, pa nam se čini da je zelena savršena, kao i slika Seranovih koja se nalazi gore!
(Što se tiče grupe, veoma je dobra, zato sam je i predložila )
Ok,ae sad cu ja mojim 2600 i nesto ljudi posalti poruku da se uclane!!!Pa cemo da vidimo kako ide!!!happy veoma je vazno da tako ne odgovaras clanovima,jer imam utisak da si bas drsko odgovorila!!!
administratorka,nzm nekako mi ovo ne ide,mislim bar se meni ne svidja kombinacija,najbolje jeste da postavis anketu u fazonu Da li vam se svidja skin foruma (kombinacija boja)??? Da ili Ne!!!I onda po zelji clanova ti promenis,razumes???To su ti neke fore,gde clanovi onako padnu na kolena,oduseve se!!!Kao hot dobrodoslica Zelim sve najbolje
administratorka,nzm nekako mi ovo ne ide,mislim bar se meni ne svidja kombinacija,najbolje jeste da postavis anketu u fazonu Da li vam se svidja skin foruma (kombinacija boja)??? Da ili Ne!!!I onda po zelji clanova ti promenis,razumes???To su ti neke fore,gde clanovi onako padnu na kolena,oduseve se!!!Kao hot dobrodoslica Zelim sve najbolje
Hvala na predlozima! Vidiš, toga se nismo setili... Ali zato i služi ova tema, da svi članovi pomognu da forum bude bolji i lepši.
I hvala što nam pomažeš da prikupimo članove! To nam je sada veoma bitno!
I hvala što nam pomažeš da prikupimo članove! To nam je sada veoma bitno!
Da li imamo vise clanova,posalo sam poruku!!!A i moram da pohvalim moju grupu ima nas 5000 Vidim promenili ste boju,sooper,menjajte na svakih 2nedelje,bice interesanto,a to vama nije tezak posao!!!
nije težak posao, ljubičasta je divna boja, a da li bi bilo bolje da menjamo boju na svakih mesec dana ili ti tri nedelje?
Poslednji izmenio happy dana Uto Jun 30, 2009 9:18 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
forum vam je sada jos lepsi....
*Mila*- nov u svetu seranovih
- Broj poruka : 44
hvala!
Poslednji izmenio happy dana Uto Jun 30, 2009 11:13 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
da a za sledece menjanje predlazem da promenite verzije foruma posto u drugim verzijama ima zanimljivijih skinova i tema
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu