muzika za slusanje
5 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: muzika za slusanje
justin & timbaland su najbolji pevaci.a imaju extra saradnju.timbaland je snimio skoro ceo album sa njim i nelly furtado.justin je veoma ponosan na svog producenta.koliko sam pesama su snimili zajedno??? mnogo,mongo,mnogo...radujmo se njihovoj sledecoj pesmi...njih dvojica i kad tad nelly furtado su tandem snova
!!!
!!!
Gost- Gost
i naravno verujmo , u stvari budimo sigurni da ce njih dvojica pokupiti jos koju Mtv nagradu !!! najbolji su !!! a njihov hit sa pop divom madonnom je oborio sve rekorde top lista.TIK,TAK,TIK,TAK,TIK,TAK!!!
Gost- Gost
hip-hop kralj akon snimio je duet sa popularnom rbd zvezdom dul.pesma je skoro snimljena (owe god) sa njegowog naj nowijwr albuma koji josh nije zawrshen !!! pesma se zowe beautiful.rbd je pred raspadom i dul ce se poswetiti solo kjarijeri werowatno i manekenstwu .
ewo pesme
ewo pesme
Gost- Gost
izvini vladane, ali meni je pesma G-R-O-Z-N-A! a ''Dul'' peva samo maličice na kraju tj. celu pesmu peva Akon! mislim da bi bolje prošla kao manekenka.
Gost- Gost
Toseta a zaboravite sramota!
Serano fan- zainteresovan član
- Broj poruka : 138
Datum upisa : 29.01.2009
njega niko ne zaboravlja
carica- posvećen član
- Broj poruka : 198
Datum upisa : 24.01.2009
ja slusam stranu: pop i nesto pomalo pop rock. najvise volim: beyonce, leonu lewis, rihannu, aliciu keys, pcd, shakiru...
i ja somo ne volim aliciu keys i od nedavno me je i rihanna počela da nervira.
Gost- Gost
i meni je alicia keys malo dosadila, ali sam zaboraila da pomenem da oih dana i slusam pemu Bring me to life od Evanescense ako sam to ppravilno rekla!
slusam sve osim narodnjaka . . .
M!cKeY:)))- nov u svetu seranovih
- Broj poruka : 9
Datum upisa : 09.04.2009
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu