Los Serrano
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

poznate ličnosti

2 posters

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Ići dole

poznate ličnosti - Page 4 Empty Re: poznate ličnosti

Počalji od Gost Pet Feb 27, 2009 9:54 pm

ona je i glumica i pevacica i nemam razloga da je prezirem a ni vama ne vidim razlog.najbolje da vam nista ne kazem

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od carica Pet Feb 27, 2009 11:23 pm

Rijana konačno prestala da se skriva!Prva fotka posle incidenta!Kategorije: rijanaPosle incidenta, kad ju je navodno pretukao dečko Kris Braun, Rijana je izašla iz “ilegale” i slikana je na privatnoj plaži luksuzne vile u Meksiku. Pevačica je izgledala prilično depresivno i tužno i sakrivajući lice kosom šetala je sama po pustoj plaži. Hmmm, stvarno mi je žao, ali se samo nadam da ne razmišlja o tome kako da oprosti svom nasilnom dečku Krisu!

Ovo je prva fotograija Rijane od incidenta, koji se desio pre dve nedelje, i na slici se može videti da lepa pevačica nema nikakve vidljive povrede. Nisam sigurna koliko treba vremena da ovakve modrice i podlivi prođu, ali dve nedelje mi izgleda prilično kratko. Sa druge strane ne verujem da je ova fotka pretučene Rijane “dorađena”, ili možda ipak jeste… Šta vi mislite? Budite uz Tračaru i saznaćete sve detalje šta se tu zapravo desilo…
poznate ličnosti - Page 4 Rijana2
poznate ličnosti - Page 4 W466
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Broj poruka : 198
Datum upisa : 24.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od carica Pet Feb 27, 2009 11:28 pm

Posle ovakvih fotografija, koje pokazuju koliko ozbiljno je Rijana bila pretučena od strane svog dečka Kris Brauna, kako kažu njeni prijatelji, problematični par je ponovo zajedno! Naime, Rijana je posle svega Krisu sve oprostila! Neverovatno! Mladi reper je bio uporan, stalno je zivkao Rijanu, slao joj skupocene poklone kao što su dijamantski nakit i IPod, i izgleda da je upalilo.

Američki tabloid National Enquirer piše kako Rijana svakodnevno razgovara telefonom sa Krisom, a pretpostavlja se da su se posle incidenta njih dvoje i sreli, ali to nije sigurno. Rijanini prijatelji i familija su jako zabrinuti za lepu pevačicu, i protiv su njihovog pomirenja, ali Rijana ne haje i još uvek je luda za svojim nasilnim dečkom. Posle saveta da ostavi Krisa i posveti se svojoj karijeri, ona je ipak odlučila da primi Krisa nazad u svoj život! Portparoli i Rijane i Kris Brauna ovu priču nisu ni demantovali ni potvrdili.

Sad vi meni recite, ima li ova devojka mozga???
poznate ličnosti - Page 4 Rijanaikrisbraun1
poznate ličnosti - Page 4 W320
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od carica Pet Feb 27, 2009 11:29 pm

11
komentaraRijana konačno prestala da se skriva!Prva fotka posle incidenta!Kategorije: rijanaPosle incidenta, kad ju je navodno pretukao dečko Kris Braun, Rijana je izašla iz “ilegale” i slikana je na privatnoj plaži luksuzne vile u Meksiku. Pevačica je izgledala prilično depresivno i tužno i sakrivajući lice kosom šetala je sama po pustoj plaži. Hmmm, stvarno mi je žao, ali se samo nadam da ne razmišlja o tome kako da oprosti svom nasilnom dečku Krisu!

Ovo je prva fotograija Rijane od incidenta, koji se desio pre dve nedelje, i na slici se može videti da lepa pevačica nema nikakve vidljive povrede. Nisam sigurna koliko treba vremena da ovakve modrice i podlivi prođu, ali dve nedelje mi izgleda prilično kratko. Sa druge strane ne verujem da je ova fotka pretučene Rijane “dorađena”, ili možda ipak jeste… Šta vi mislite? Budite uz Tračaru i saznaćete sve detalje šta se tu zapravo desilo…

11 komentara na ovaj tekst

23
komentaraRijana sve oprostila Krisu???Kategorije: kris braun, rijanaPosle ovakvih fotografija, koje pokazuju koliko ozbiljno je Rijana bila pretučena od strane svog dečka Kris Brauna, kako kažu njeni prijatelji, problematični par je ponovo zajedno! Naime, Rijana je posle svega Krisu sve oprostila! Neverovatno! Mladi reper je bio uporan, stalno je zivkao Rijanu, slao joj skupocene poklone kao što su dijamantski nakit i IPod, i izgleda da je upalilo.

Američki tabloid National Enquirer piše kako Rijana svakodnevno razgovara telefonom sa Krisom, a pretpostavlja se da su se posle incidenta njih dvoje i sreli, ali to nije sigurno. Rijanini prijatelji i familija su jako zabrinuti za lepu pevačicu, i protiv su njihovog pomirenja, ali Rijana ne haje i još uvek je luda za svojim nasilnim dečkom. Posle saveta da ostavi Krisa i posveti se svojoj karijeri, ona je ipak odlučila da primi Krisa nazad u svoj život! Portparoli i Rijane i Kris Brauna ovu priču nisu ni demantovali ni potvrdili.

Sad vi meni recite, ima li ova devojka mozga???

23 komentara na ovaj tekst

6
komentaraI Rijana konačno progovorila! I napunila 21. godinu bez partija!Kategorije: kris braun, rijanaRijanin PR tim konačno je izdao saopštenje povodom slučaja kad je njen dečko Kris Braun navodno pretukao lepu pevačicu i izazvao joj ovakve povrede. Evo šta se kaže u Rijaninom saopštenju:

“Zbog istrage koja je u toku, Rijana neće komentarisati ništa u vezi sa incidentom u koji je umešan Kris Braun. Samo želi da uveri svoje fanove da je jaka, oseća se dobro i da duboko ceni ogromnu podršku koju je dobila u ovom teškom trenutku.”

Nadam se da je dobro…

A što se tiče procurele fotke iz policijskih dosijea, Rijanin tata je potvrdio da to jeste njegova ćerka i otkrio svoje nezadovoljstvo policijskim radom: “Aljkavo odrađen posao sa njihove strane!”. Inače Rijana je juče napunila svoj 21. rođendan!!! Baš tužno što nije mogla da ga proslavi kako treba, jer lepa pevačica se trenutno nalazi na svom rodnom Barbadosu i kako se priča i kako je potvrdio Rijanin otac nikakve žurke nije bilo… Aw, tužno…
poznate ličnosti - Page 4 Rihanna180
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

poznate ličnosti - Page 4 Empty MADONNA

Počalji od carica Pet Feb 27, 2009 11:31 pm

Novine su mesecima i pre nego što su se razveli, šuškali o hladnom odnosu između Madone i sada već njenog bivšeg muža Gaj Ričija. Sada kad se sva buka oko razvoda stišava, saznajemo još pikantnih detalja. Izgleda da je njihov odnos bio led ledeni!

Kako kažu zajednički prijatelji razvedenog para, njih dvoje se još u braku nisu podnosili, mesecima nisu imali seksualne odnose, Madona je i Ričija i decu izgladnjivala raznim Kabala dijetama, dok je Gaju zabranjivala čak i odlazak u pab da popije pivo!!!

Pa tako kada bi mu “prekipelo” Riči se jadao svojim prijateljima: ” ‘Ono’ danas nije raspoloženo!”, aludirajući na klovna-ubicu iz filma “IT” (u prvevodu Ono ili Stvar). A naravno ONO koje nije raspoloženo bila je njegova tadašnja žena Madona!!! Zamislite da neko na ovaj način priča o vama iza leđa??? Uuuu, gadno… Mora da je bilo BAŠ teško živeti sa perfekcionistom kao što je Madona.

Inače danas, nekoliko meseci posle razvoda, Madona i Gaj još uvek nisu u nekim sjajnim odnosima, jer vode bitku oko starateljstva nad sinom Dejvidom. Naime, Madona želi da dečak boravi sa njom u Njujorku, dok Riči smatra da je London pravo mesto gde njegov sin treba da pohađa školu i odrasta.
poznate ličnosti - Page 4 Madonaigajrici
poznate ličnosti - Page 4 W468
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od carica Pet Feb 27, 2009 11:35 pm

Kris Braun je konačno izdao saopštelje povodom incidenta koji se desio pre nedelju dana kad je prebio svoju (tadašnju) devojku Rijanu. U Krisovom zvaničnom saopštenju se kaže:

“Reči ne mogu ni izbliza objasniti kako se tužno osećam i koliko mi je žao zbog ovoga što se dogodilo. Utehu tražim kod mog sveštenika, moje majke i mojih voljenih i odlučan sam da iz ovoga uz Božiju pomoć izađem kao bolja osoba. Mnogo stvari koje je napisano na različitim blogovima i ostalim medijima nije tačno. Iako želim da o ovome govorim više, dok se na razreše pravni problemi, mogu samo da kažem da nisam pisao ništa na internetu, niti ostavljao poruke na Facebook-u ili blogovima ili bilo gde. Ti postovi pod mojim imenom su lažni.”

Hmmm, ne znam koliko će mu ovo pomoći, ali sve jedno, krajnje je vreme da se izvini…

Sa druge strane Rijana u poslednjih nekoliko dana dobija podršku na sve strane. Glumac Vil Smit i njegova žena Džejda ponudili su pevačici podršku i utočište, ako joj je to potrebno. Rijanin mentor i hip hop producent Džej Zi takođe je govorio o ovom incidentu. Rekao je kako se oseća kao da mu je Rijana mlađa sestra, i kako svi treba da je podrže jer je jako mlada. Da vas samo podsetim, pre izvesnog vremena Rijanu i Džej Zija su vezivali i spekulisalo se da su zajedno, iako je poznati reper Džej Zi i tada bio u vezi sa sadašnjom ženom, a tadašnjom devojkom Bijonse…
poznate ličnosti - Page 4 Krisbraunirijana1
poznate ličnosti - Page 4 W266
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Feb 28, 2009 3:47 pm

26 Feb 2009
26
komentara

Lutkice zapalile Arenu!

Kategorije: Pussycat Dolls

Sinoć sam bila u Areni i mogu vam reći da je koncert Pussycat Dolls bio spektakularan!!! Između 7.000 i 9.000 ljudi skakalo je, vrištalo i pevalo sa zgodnim Lutkicama u glas. Nikol Šercinger je naučila malo srpskog pa nas je pozdravila sa “Zdravo Beograd, ja sam Nikol!” Na kraju su rekle i: “Vi ste najglasnija publika ikada!”, doduše ostala komunikacija između pesama bila je naravno na engleskom. Scena, kostimi, koreografija, sve je dovedeno do savršenstva, i svi su bili oduševljeni entuzijazmom i energijom koje su sinoć na bini pokazale PCD. Što se tiče pevanja jedino smo mogli čuti Nikol koja ima odličan glas, dok ostale devojke uglavnom pevaju na plejbek.

poznate ličnosti - Page 4 Pcd
Ešli, Džesika, Melodi, Kimberli i Nikol potpuno su oduševile publiku svojim seksi nastupom koji je trajao sat i po vremena. Na žalost, nije bilo nastupa Lady Gaga koja je bila najavljena kao predgrupa, ali i pored toga bilo je fenomenalno! Devojke su pevale sve velike hitove i neke nove pesme, ali je publika najviše reagovala na pesme “Don’t Cha” i “When I Grow Up”, koje su ostavljene za sam kraj koncerta… Posle Beograda PCD putuju pravo za SAD, tačnije Luizijanu jer nastupaju kao predgrupa ni manje ni više nego princezi popa Britni Spirs.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Feb 28, 2009 4:05 pm

Kategorije: eva longoria, očajne domaćice

Eva Longoria je definitivno šokirala sve prisutne, na jednoj od revija na Njujorškoj nedelji mode pojavivši se u krajnje neobičnoj odevnoj kombinaciji. Sve na njoj je prosto odudaralo od okruženja u kom se nalazila, ali je “neobični” kaput definitivno bio šlag na torti. Pa evo sami pogledajte kako izgleda taj ozloglašeni kaput, sve boje duge su tu, šljašteći materijal i na sve to vez na rukavima! Pa gde joj je bio mozak kad je ovo oblačila?! Verovatno negde u davno zaboravljenim osamdesetim godinama…
Stvarno nisam navikla da vidim Evu u ovakvim kombinacijama, ali svakom se desi…

poznate ličnosti - Page 4 Eva-longoria

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned Mar 01, 2009 11:21 pm

ne,nisam bila na koncertu nego sam to skinula sa www.tracara.com pa sam tek posle provalila da je pisalo kao da sam ja bila tamo...
a za evu,da ruzno se obukla

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned Mar 01, 2009 11:22 pm

poznate ličnosti - Page 4 V15171
Džej Lo tuži proizvođača kolica za bebe

Pevačica i glumica tuži britanskog proizvođača kolica za bebe zbog neovlašćenog korišćenja njenog lika.
Dženifer Lopez (39) traži skoro pet miliona dolara odštete od kompanije "Silver kros", koja je u reklami bez dozvole iskoristila njenu sliku.

Na slici se nalazi pevačica sa mužem Markom Entonijem, i dvoja kolica marke "Silver kros". Blizanci Maks i Em, rođeni prošle godine, ne vide se na slici nastaloj na snimanju za časopis "Pipl".

Bračni par zahteva povlačenje reklame, sav prihod od prodaje i zabranu daljeg korišćenja njihovih slika.

Kompanija, koja je proizvela kolica u kojima je kraljica Elizabeta II svojevremeno gurala malog princa Čarlsa, nije se oglasila povodom tužbe.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned Mar 01, 2009 11:24 pm

Pomirili se Rijana i Kris Braun

Vest da su se Rijana i Kris Braun nakon nedavnog incidenta pomirili šokirala javnost. Pevačica je navodno Krisu "sve oprostila" i odlučila da nastavi gde su stali.
Kako je neimenovani izvor rekao za list "National enquirer", Kris i Rijana se redovno čuju telefonom, a jednom su se čak i "tajno sastali".

"Rijana je bukvalno luda za Krisom i sve mu je oprostila. Pevačicina porodica i prijatelji nisu ni najmanje srećni zbog njene odluke i savetovali su joj da se kloni Krisa i svu svoju energiju usmeri na karijeru, ali ona ne želi da ih posluša. Odlučila je da mu sve oprosti".

Do navodnog pomirenja je došlo kada je Braun pozvao Rijanu da joj čestita rođendan i uz dijamantsku narukvicu i ogrlicu koju joj je tim povodom poslao, "izmolio" i oproštaj.

'Kris radi sve što može samo da bi mu ona oprostila. Svestan je svega što je učinio, zna da je pogrešio i spreman je na sve samo da mu se ona vrati".

Mediji su kontaktirali portparole mladih zvezda koji nisu želeli da daju komentar.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anchi Sre Mar 04, 2009 1:07 pm

a jadna rihanna koji *** ovaj chris...msm prvo je poceo on tako sto se dop sa paris.paris je ****...kako me nervira chris :oI:
anchi
anchi
nov u svetu seranovih
nov u svetu seranovih

Broj poruka : 18
Datum upisa : 30.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

poznate ličnosti - Page 4 Empty RIHANNA NA FILMU!

Počalji od carica Sre Mar 04, 2009 5:32 pm

Pop zvezda Rihanna imaće sledeće godine svoj filmski debi u filmu ''Mama Black Widow''.

Pevačica koja je trenutno na vrhu američke liste singlova sa pesmom "Take A Bow" dobila je glavnu ulogu u filmu koji će režirati Darren Grant, koji se proslavio spotom za trojku Destiny Child, "Survivor".

Pored mlade pop zvezde, u filmu će se pojaviti i reper i glumac Mos Def. Film predstavlja adaptaciju istoimenog romana afričko-američkog pisca poznatog pod pseudonimom Iceberg Slim iz 1969. godine, koji se bavi porodičnim životom u tridesetim godinama prošlog veka u Americi.
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Mar 06, 2009 2:07 pm

ne trebaju da se brišu psovke, nego da se cenzuriš, a kao što smo admin i ja namestile...na mistima pojedinih reči (psovki) pojaviće se zvezdice ili zabrana!

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

poznate ličnosti - Page 4 Empty Rijana se udala za Krisa Brauna?

Počalji od Gost Pet Mar 06, 2009 2:23 pm

u novogodišnjoj večeri (2009) rihanna je uslikana sa vereničkim prstenom!

poznate ličnosti - Page 4 Rihannaengaged1

poznate ličnosti - Page 4 Logo1k

iz 24sata...
Rijana se udala za Krisa Brauna?

Rijana i Kris Braun se na imanju Pi Didija nisu samo pomirili već su se i venčali, tvrdi američki časopis "Star".
"Kris ju je molio da mu oprosti što je bio agresivan, što je ona i učinila, a on ju je odmah i zaprosio. Rijana je oduševljeno rekla 'da!' i priznala mu da ne može da živi bez njega. Odmah su pozvali i sveštenika koji im je pročitao bračne zavete", tvrdi izvor ovog lista.
VENČANJE Iako se Rijanina porodica od samog početka protiv njenog pomirenja sa Braunom, lepotica sa Barbadosa ih nije poslušala, kao ni svoje fanove i planira porodicu sa devetnaestogodišnjim pevačem.
"Sve što je ona ikad htela je biti sa njim zauvek. Rijana želi supruga i dvoje dece pre svog 25. rođendana. Ona je jedna od onih devojaka koje veruju u bajke i večnu ljubav koja će nadvladati sve probleme", otkrio je isti izvor.

to znači da...

poznate ličnosti - Page 4 Pdatime1

ONI ĆE SE VENČATI!!! ne kapiram... scratch da li je rihanna normalna?! scratch

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Mar 06, 2009 9:31 pm

tok dogadjaja rihanne & chrisa:
nazvala ga je "navodna" ljubavnica ;
ona je pobesnela;
on ju je terao da se smiri;
bila je besna ;
on je puko;
SVE VREME SU BILI U KOLIMA ;
htela je da mu baci kluceve od kola;
on je tada pobesneo cak vise od nje...
i onda...
FIGHT...
evo jedne slike ne vezane sa tucom ali ipak njih dvoje...
poznate ličnosti - Page 4 76822402

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Mar 06, 2009 9:33 pm

a on sta se muvao sa 2 god starijom devojkom da bi se naq kraju pobili ... ja od kako sam saznao za njihovu vezu znao sam da od toga nema nista...a za vencanje mogu reci da ce biti zajedno mesec dana...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Mar 07, 2009 8:27 pm

dul diktira modu tinejdzerkama... srednjoskolke a boga mi i osnovke pocele su da se oblace i izgledaju u stilu omiljene buntovnice dul.sada se sve vise farbaju u crveno,ponovo se nose naocare za sunce "preko celog lica",naravno tu su dugacki grejaci za ruke (nose se samo na golim rukama),sareni brusevi,marame za vrat...da li je dulce postala prava modna diva...ja to da se extra oblaci ne mogu da poreknem...
poznate ličnosti - Page 4 2494955os
poznate ličnosti - Page 4 W442
poznate ličnosti - Page 4 0015f
poznate ličnosti - Page 4 W600
poznate ličnosti - Page 4 039u
poznate ličnosti - Page 4 W377

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Mar 07, 2009 8:52 pm

<<vL@dd@N'97>> ::a on sta se muvao sa 2 god starijom devojkom da bi se naq kraju pobili ... ja od kako sam saznao za njihovu vezu znao sam da od toga nema nista...a za vencanje mogu reci da ce biti zajedno mesec dana...

da, mesec dana i: puf! nalog za razvod! :->:

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Mar 09, 2009 5:47 pm

ajde bas da vidim onog ko ne misli da se dulce lepo oblaci.ako mene pitate u njihovom bendu MAJTE JE KRALJICA MODE.dulce i anahi onako.majte se najlepse oblaci ali devojke uzimaju dulce stile.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Mar 09, 2009 9:20 pm

EVO PRVOG MESTA(RBD OBLACENJA)MAITE
1.
poznate ličnosti - Page 4 114xajpgthumb
poznate ličnosti - Page 4 W320
EVO DRUGOG MESTA KOJE DELE DUL I ANNIE
2.
TEENAGERKE PREFERIRAJU OBLACENJE KAO DUL,A ANNIE JE MODNA KREATORKA
poznate ličnosti - Page 4 81020081
poznate ličnosti - Page 4 W333
poznate ličnosti - Page 4 Pulgis8889dk8dk
poznate ličnosti - Page 4 W301

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Mar 09, 2009 9:22 pm

evo ih sve zajedno
poznate ličnosti - Page 4 6117

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Mar 10, 2009 8:44 pm

koja se po vama najlepse oblaci?
dul,annie ili may ?
poznate ličnosti - Page 4 7xjx0g11
poznate ličnosti - Page 4 W468

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre Mar 11, 2009 4:17 pm

sneaker su u modi.vanessa hudgens i ashley tisdale reklamiraju patike sneaker od kompanijee ecko red i radnje office shoes.ones se slikaju i snimaju reklame a van je cak snimila i spot.

poznate ličnosti - Page 4 Ashley_tisdale_ecko_red_behind_the_scenes002-229x346

poznate ličnosti - Page 4 4101eb50551400ec490a06a1005c8492_m

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od carica Čet Jun 11, 2009 12:48 pm

Rihanna ima novog dečka
Objavljeno na web stranici rtl.hr
Rihanna je definitivno raskinula s Chris Brownom, koji ju je prije tri mjeseca pretukao "na mrtvo ime". Pjevačica je viđena u njujorškom klubu "Strike Lanes & Lounge" s novim dečkom, kanadskim rapperom Aubrey "Drake" Grahamom. Američki mediji pišu kako se par nije skrivao od pogleda te su se "cijelu noć strastveno ljubili". Graham je poznat po ulozi u seriji "Degrassi: The Next Generation"...
carica
carica
posvećen član
posvećen član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4