televizija
5 posters
Strana 1 od 1
televizija
volim da gledam seriju rebelde.msm da je svi znate i onda ne moram da objasnjavam o cemu se radi.volim ocajne domacice i porodicu adams. a vi :?: shta volite :?:
Gost- Gost
Re: televizija
volim ,,Naruta'', ,,Pokemone'', ,,Seranove'',omalo i ,,Porodicu Adams'', svakako ne mogu da odolim ,,Code lyoko''... Ima mnogo...
pre svega volim ,,Seranove'',a onda ako se nadje vremena pogledam nesto na ultri,ali isto volim i ocajne domacice.(nema veze sto nije za decu mladju od 14 god)
Gost- Gost
ja gledam:
Seraanove, Oćajne domaćice, kanal Mtv (skoro sve sa Mtv-a), gledam Sunđer Boba, i. t. d.
Seraanove, Oćajne domaćice, kanal Mtv (skoro sve sa Mtv-a), gledam Sunđer Boba, i. t. d.
Poslednji izmenio happy dana Ned Feb 22, 2009 8:21 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
A ja bi tako volela da imam HBO ili HBO comedy jer i tu daju suuuuuuuuper filmove...
Gost- Gost
volim...
volim da gledam Seranove i ranije sam gledala pod suncem santrope.nazalost ta serija se vise ne prikazuje.
:pale:
:pale:
cool- posvećen član
- Broj poruka : 167
Datum upisa : 13.02.2009
prvi put cujem...
prvi put cujem za taj kanal HBO kad si toliko tuzna sto ga nemas mora da je super. :cherry:
cool- posvećen član
i jos...
i ja volim da gledam sundjer boba.jakooo!
cool- posvećen član
HBO i HBIcomedy je stvarno extra jeste da ga nemam ali sam ga gledala par puta i jaaaaaaaaaako mi se svideo
Gost- Gost
sta prikazuju
sta uglavnom prikazuju na HBO? :s 43:
cool- posvećen član
filmove jamislim komediju.
carica- posvećen član
- Broj poruka : 198
Datum upisa : 24.01.2009
obozawam hbo i jako mi je glupo sto ga vise nemam.sad za njega treba posebna pretplata.meni je u skorije vreme pola kanala koje sam imao nestalo.tako da ode viva.ko voli yetix ja ga na nesrecu nemam...od stranih obozavam M tv ...a od domacih npr b92 ,fox i onaj koji pre voleo nisam rts
Gost- Gost
i ja volim
i ja volim da gledam ultru ali je nemam,gledam je kod sestre.
cool- posvećen član
i meni su nestali kanali... u principu gledam isto što i vlada (uz neki crtać) i obožavam vivu, i meni jedno vreme nije bila tu, ali sam je vratila! a za vivu još nešto, vlado ne znam da l' mislimo na isti kanal (a i ne verujem) viva koju ja volim je nemački kanal i na prvoj strani ima sličica kako od prilike izgleda.
Gost- Gost
sundjer bob je najbolji crtac i njega jedino od crtaca gledam... on je car kao i celo koralovo
jedino za taj crtac msm da valja i da je dobar ne volim ona manga sr***a.iskreno sve se pretvorilo u glupost jedino se uz s.b. smejem.za malu decu bih radije preporucio diznija a za naruta treba da postave znak 12 jer sad idu nasilne epizode kako sam cuo i nikad nisam mislio da je to za oci male dece...a i ovako je glupo...
SUNDJER BOB
Z@k0n
jedino za taj crtac msm da valja i da je dobar ne volim ona manga sr***a.iskreno sve se pretvorilo u glupost jedino se uz s.b. smejem.za malu decu bih radije preporucio diznija a za naruta treba da postave znak 12 jer sad idu nasilne epizode kako sam cuo i nikad nisam mislio da je to za oci male dece...a i ovako je glupo...
SUNDJER BOB
Z@k0n
Gost- Gost
volim Sunđer Boba
Poslednji izmenio carica dana Uto Jun 30, 2009 11:53 am, izmenjeno ukupno 1 puta
carica- posvećen član
- Broj poruka : 198
Datum upisa : 24.01.2009
Ja sam isto gledala sentrope i prikazuje se iz pocetka na rtk kragujevac
Serano fan- zainteresovan član
- Broj poruka : 138
Datum upisa : 29.01.2009
rebelde bas nevolim nesto,ali naruto MRZIM!!!!Na ultri gledam super spijunke i porodicu adams,ali volim i sundjer boba(on nije na ultri)...
Gost- Gost
volim da gledam sport , naravno serranove , otkacene crtace na ultri , sve iz diznija(filmove,serije,crtace) ...
M!cKeY:)))- nov u svetu seranovih
- Broj poruka : 9
Datum upisa : 09.04.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu